Home > LEGFRISSEBB HIREK
Gao Jian nagykövet asszony részt vett a China Union Pay bankkártyák elfogadásának rendezvényén
2011-10-28

2011. október. 25-én, a China Union Pay (CUP) és az OTP ünnepélyes rendezvényt tartott a China Union Pay bankkártyák Magyarországon történő elfogadása alkalmából, amelyen Gao Jian nagykövet asszony is részt vett és beszédet mondott.

Gao Jian kifejezte, hogy a China Union Pay bankkártyák Magyarországon történő elfogadása a Kína felé nyitás és a pénzügyi területen való nemzetközi együttműködés példája és azt jelenti, hogy Kína eltökélt a reform és a nyitás politikájának elmélyítésében. A CUP bankkártya bevezetése nem csak a Magyarországra látogató kínaiaknak nyújt kényelmesebb és biztonságosabb kifizetési szolgáltatásokat, hanem a magyar üzleti szférának is több lehetőséget teremt a kölcsönösen előnyös tranzakciók végrehajtásához.

Az OTP Bank 2011. végéig 1800 ATM hálózatát is megnyitja a kínai kártyák előtt és mintegy 15.000 kereskedői POS terminálon teszi lehetővé a Union Pay kártyák használatát. Magyarország az első ország a kelet-közép-európai térségben, amely átfogóan biztosítja a China Union Pay bankkártyák használatát.

Suggest To A Friend
  Print