Home > LEGFRISSEBB HIREK
A Kínai Nagykövetség részt vett a Jótékonysági Diplomata Vásáron
2014-12-01

2014.11.30-án az Intercontinental Hotelben került megrendezésre a “Diplomata Házastársak Budapest” egyesület IV. Jótékonysági Diplomata Vására. Több mint 40 magyarországi nagykövetség állított fel nemzeti standot, ahol az országra jellemző ételeket lehetett megkóstolni illetve ajándéktárgyak vásárlására nyílt lehetőség. A bevételeket jótékony célokra fordították. A Kínai Nagykövetség Női Klubja Chen Xiaojun ideiglenes ügyvivő vezetésével vett részt a jótékonysági vásáron.

      

A Kínai Nagykövetség nemzeti standjánál különböző selyem termékeket, hagyományos kínai díszeket és kiegészítőket, kínai tömény italokat lehetett vásárolni. A termékek nagy érdeklődésre tartottak számot a diplomaták és magyar résztvevők körében, sokan álltak meg a standnál nézelődni és vásárolni. Mindvégig hosszú sor állt a kínai nemzeti ételek asztalánál, ahol pekingi kacsát, tavaszi tekercset és gőzölt rizskenyeret lehetett vásárolni. A nagykövetség női klubjának tagjai tradicionális kínai öltözéket viseltek, mellyel a termékek eladása közben a hagyományos kínai ruházkodási kultúrát is bemutatták.

    

A jótékonysági vásár teljes bevételével a SOFI Mentálisan Sérült Gyermekek Intézményét, Mi Házunk Esztergom Roma Gyermekért Intézményét és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Vakvezetőkutya-kiképző Iskoláját támogatják.

Suggest To A Friend
  Print