Home > LEGFRISSEBB HIREK
A magyar Attraction látványszínház sikeres fellépése a kínai központi televízió holdújévi műsorában
2014-01-31

2014. Január 30-án, pekingi idő szerint a kínai holdújév éjszakáján a magyar Attraction társulat hatalmas sikert aratott árnyékszínházi produkciójával a kínai központi televízió évente egyszer megjelenő ünnepi holdújévi műsorában.

   

A műsorban a művészek a fény és árnyék, mozdulat és mozdulattalanság bámulatos kombinációjával mutatták be az egész világ által jól ismert kínai szimbólumokat, mint például a kínai Nagy Falat, az Ég Oltárát, Guilin varázslatos táját, a Sencsou űrhajót, vágtató lovakat, és még számos egyéb látványosságot. A művészek e szimbólumok hajszálpontos ábrázolásával gratuláltak a kínai nézőseregnek a kínai holdújév alkalmából, és produkciójukkal azonnal belopták magukat a kínaiak szívébe. A nézők csodálattal teli felkiáltásai és a műsort követő tapsvihar csakúgy, mint a műsort interneten követők számos hozzászólása is mind azt bizonyították, hogy a magyar társulat árnyjátéka kiváló és eredeti, tapsra készteti az embert, és az egész ünnepi műsor fénypontja.

   

Az Attraction társulat kínai útja előtt Xiao Qian nagykövet úr meghívta Szűcs Zoltán társulatvezetőt és az egész társulatot, megköszönte munkájukat és sok sikert kívánt nekik a műsorhoz. A társulatvezető és a tagok megköszönték a nagyszerű és megtisztelő lehetőséget, és megígérték, hogy minden erejükkel azon lesznek, hogy a legjobb formájukat mutassák a kínai nézőközönségnek.

   

Suggest To A Friend
  Print